Általános Szerződési Feltételek

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK, ÁSZF
Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

(A www.sasplant.hu áruházában (sasplant.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére)

Általános rendelkezések
A www.sasplant.hu áruház (a továbbiakban: sasplant) a Sasplant Kft. (1056 Bp., Irányi utca 15.; adószám: 11751614-2-41) – a továbbiakban: Üzemeltető – interneten elérhető termékkatalógusa, amely az Üzemeltető által forgalmazott termékeket kínálja eladásra. A webáruházon keresztül történt elektronikus rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint a 45/2014.(II.26.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre az Üzemeltető és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban: megrendelő) között.

A megrendelő a rendelés leadásának véglegesítésekor fogadja el ezen szerződés feltételeit. Az Üzemeltető kijelenti, hogy mind a webáruház működtetéséhez, mind a termékek értékesítéséhez szükséges engedéllyel rendelkezik.

Szerződő felek azonosítása
A adásvételi szerződés a Sasplant Kft. (1056 Bp., Irányi u. 15. sz.; adószám: 11751614-2-41), mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre. A megrendelő a regisztrációs adatlap kitöltésével adja meg vásárlási adatait, amelyeket minden egyes rendelés leadásánál lehetősége van módosítani, és az Üzemeltető ezeknek megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli. Az Üzemeltető a nyilvánvalóan hibás vagy hamis regisztrációt jogosult törölni, továbbá kétség esetén a megrendelő valódiságát jogosult ellenőrizni.

Árak és termékinformáció
A sasplant.hu oldalon a terméklistában és a termékek adatlapján feltüntetett ár az adott termék végső fogyasztói ára, amelynek érvényessége kizárólag az adott megjelenés időpontjára vonatkozik. Amennyiben a megrendelő megrendelést ad le egy termékre, úgy az Üzemeltető kötelezi magát, hogy a kiválasztott terméket a megrendeléskor érvényes végső fogyasztói áron szállítja ki a megrendelőnek. Ezt az árat a megrendelésre küldött visszaigazolás tartalmazza. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.

Az Üzemeltető felelősségvállalása
A www.sasplant.hu oldalon keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.

Az Üzemeltető nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a weboldal használatából vagy üzemzavarából, az adatok bárki által történő megváltoztatásából, az információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok okozta szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő, vonal vagy rendszerhibából adódó károkért.

Az Üzemeltető jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.

Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi – változást megelőző – ár érvényes és kerül felszámításra.

A megrendelő felelősségvállalása
Megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelés leadása részéről ajánlatnak minősül, melyhez kötve van. Megrendelő rendelése(i) jóváhagyásával jelen ÁSZF rendelkezéseit elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti az Üzemeltető részére.

Vásárlástól való elállás
A 45/2014 (II. 26.) Korm. rendelet 29.§-a értelmében a megrendelő nem gyakorolhatja a távollévők között létrejött szerződéstől való elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak, továbbá romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében.

A megrendelő kifejezetten tudomásul veszi, hogy a megrendelése alapján az Üzemeltető által szállított virág minőségét rövid ideig megőrző termék, valamint a a megrendelő által megrendelt csokrot az Üzemeltető kifejezetten a megrendelő kérésére állít elő, ezért a megrendelő nem gyakorolhatja a 45/2014(II.16.) Korm. rendelet 20.§-ában meghatározott elállási jogát az adásvételi szerződéstől.

Panaszkezelés rendje
Az Üzemeltető célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben a megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a adásvételi szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a „Kapcsolatfelvétel” menüpont alatti webes felületen, vagy a sasplant@sasplant.hu e-mail címen, illetve postai levél útján is közölheti. Az Üzemeltető a megrendelő panaszát legkésőbb annak beérkezésétől számított 30 napon belül kivizsgálja, és a panasz közlésével azonos módon tájékoztatja a megrendelőt a vizsgálat eredményéről, valamint arról, hogy annak elutasítása esetén milyen jogorvoslati lehetőségek állnak a megrendelő rendelkezésére.


Esküvők

Esküvők

Személyre szabott, kreatív, egyedi emlék a nagy napra.

Ha virágba borítanád a helyszínt, különleges elképzeléseid vannak
és egy tapasztalt csapatot keresel, írj az eskuvo@sasplant.hu e-mail címre!

Árajánlatot kérek

Filmek

Filmek, Reklámfilmek

Filmek, reklámok, magyar és nemzetközi produkciók virág- és növénydekorációjával 2000 óta rendszeresen foglalkozunk. Folyamatosan kapcsolatot tartunk hazai és külföldi berendezőkkel, díszlettervezőkkel.

Filmek, melyekben közreműködtünk

Hídember (2001), A csíkos pizsamás fiú (2007), Newton (2007), John Adams (2007), Tron (Holland játékfilm) (2008), Holdhercegnő (2009), Csajok Monte Carlóban (2010), Asterix & Obelix: Iaten óvja Britanniát (2011), Birdsong (2011), Karsten és Petra (2012), Fleming (2013), Dracula (2013), Megdönteni Hajnal Tímeát (2013), Houdini (2013), Stricke Back (2013), The Selection (2013), A kém (2014), Kincsem (2015), Tyrant (2015), Atomszőke (2015), Raabta (2015), Emerald city (2015), Maigret (2016), The Terror (2016), Vörös veréb (2017), Alienist 1. évad (2017), Nyitva (2017), Strike Back (2017), Vanity Fair (2017), Genius: Picasso (2017), Rádioaktív (2018), Váltságdíj (2018), The King (2018), Berlin Station (2018), Midsommar (2019), SAS: Red Notice (2019), The Last King (2019), Harry Haft/The Survivor (2019), Alienist 2. évad (2019), Treadstone (2019), Baptiste 2. évad (2020), Szia, Életem! (2020), Mrs Harris goes to Paris (2020), The Unbearable Weight of Massive Talent (2020), Birds of Paradise (2020), The Fear Index (2021), El a kezekkel a papámtól (2021), Holdlovag (2021), Poor Things (2021), Slingshot (2021), FBI International (2021-2022), Zanox – Kockázatok és mellékhatások (2022), All The Light We Cannot See (2022), Gran Turismo (2022), House of Spoils (2022), Fight or Flight (2022), Petra Fest (2023), Dust Bunny (2023), Maria Callas (2023), OXANA (2023), Poor Things (2023), Ridikül és gyilkosság (2023), Sakál napja (2023), Ők tudják, mi a szerelem (2024)

Reklámok,
melyekben láthattad virágdekorációinkat

Libero, Pampers, Huggies, IKEA, XXX Lutz, Danone, Rexona, Ferrero, Ferrari, Nokia, Häagen-dazs, Montblanc, Heine, Advantix, Amazon Prime, Lanvin, Telekom, MKB, ILCSI, Samsung, Citibank


Karbantartás

Karbantartás

Vágott virágdekorációk, zöldnövények rendszeres karbantartását vállaljuk hotelekben, irodaházakban. Előzetes helyszíni felmérés és
megbeszélés alapján irodaházakba, szállodákba egyedi virágdekorációk heti rendszerességgel történő kiszállítása,
igény szerint váza kölcsönzéssel kiegészítve.
Irodaházak, épületek bel- és kültéri tervezése, kivitelezése, felújítása és hosszútávon vállaljuk, hogy tapasztalt, okleveles kertészeink a növényeket karbantartják, locsolják heti rendszerességgel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot a hotel@sasplant.hu e-mail címen.


Fizetési tájékoztató

Fizetési tájékoztató

MIT ÉRDEMES TUDNI A SIMPLEPAY FIZETÉSI RENDSZERRŐL?

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja. Az OTP Mobil Kft. az elektronikus és okoseszköz alapú kereskedelem területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatásportfólióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon. Jelenleg két fő szolgáltatást nyújt:

SimplePay Online Fizetési Rendszer: A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a SimplePay egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a SimplePay felületén intézhetik fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

Simple Mobilalkalmazás: A Simple mobilalkalmazás egy olyan hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilvásárlást ötvözi számos, az életet egyszerűbbé tevő szolgáltatással. Így parkolójegyet, autópálya matricát, mozijegyet vásárolhat és számos további szolgáltatásból választhat egyetlen mobiltelefonos alkalmazáson belül. Letöltése ingyenes; Android, iOS és Windows Phone platformon működő okostelefonra és tabletre telepíthető.

További információért kérjük, látogasson el a www.simplepay.hu honlapra!

Ügyfélszolgálat: 06 1 3666 611, ugyfelszolgalat@simple.hu

A Simple két szolgáltatása egymástól függetlenül működik. A továbbiakban a SimplePayOnline Fizetési Rendszerrel, és az online vásárlással kapcsolatban talál információkat.

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?

1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártyaadatai megadásával elindítja a tranzakciót.

2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

BIZTONSÁG

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.  A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

 

MIRE FIGYELJEN FIZETÉSKOR?

A bankkártyával történő fizetésről

 • A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes.
 • Ma már a Maestro bankkártyával is lehet fizetni az interneten. Részletekért érdeklődjön kibocsátó bankjánál.
 • A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja a pénzt.
 • A kártyabirtokosok azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni – (a 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annakutolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN kódot!

 

Biztonsági jó tanácsok

 • Növeli a biztonságot, ha SMS-szolgáltatást igényel bankjától, melynek eredményeképpen a számlán történt változásokról azonnal értesítést kap.
 • Kérjük,készpénzfelvételnél,illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódját soha ne adja meg internetes fizetés esetén, illetve ügyeljen arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne adja ki illetékteleneknek!
 • A vásárlást, fizetést követően mindig jelentkezzen ki a weboldalról! Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ. Az adatai védelme érdekében javasoljuk, hogy saját gépről vásároljon, kerülje a nyilvános internetes kávézókat, hotspotokat!
 • Kéjük, e-mailben történő adategyeztetéskor fokozottan figyeljen, ugyanis Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban egyre gyakoribb, hogy illetéktelenek e-mailben próbálnak adatot kicsalni.
 • Amennyiben adatai frissítését kérik Öntől–akár olyan kereskedők is, ahol korábban már vásárolt–legyen elővigyázatos,hiszen akár a kereskedő nevében is eljárhatnak illetéktelenek. Ilyen esetekben kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kereskedővel az addig megszokott módon, hogy ellenőrizze a feladót.
 • További gyanúra adhat az is okot, ha túl kedvező ajánlattal, nyereményjátékkal vagy soha meg nem rendelt termék lemondásával kapcsolatban kap levelet.
 • A kártyatársaságok sem e-mailben, sem telefonon nem keresik meg közvetlenül a kártyabirtokosokat! Amennyiben kártyatársaságok nevében olyan e-mailt vagy telefonhívást kap, melyben arról tájékoztatják, hogy bankkártyájának adatait illetéktelenek szerezték meg, kérjük, ne adja meg az adatait, illetve haladéktalanul értesítse kártyakibocsátóját.

 

Vásárlás az interneten

 • A webes vásárlás egyik előnye, hogy könnyedén összehasonlíthatja a hasonló termékek árait, így egyszerűen és gyorsan választhatja ki az Önnek legkedvezőbb ajánlatot.
 • Megrendelés előtt –különösen az első megrendelés alkalmával –kérjük, ellenőrizze a webáruházzal kapcsolatos információkat (mióta működik, mennyire tartják megbízhatónak a céget, a jogszabályok alapján előírt kötelező előírt általános elérhetőségek szerepelnek-e a honlapon, pl. cím, telefonszám).
 • Az internetes cégek annak érdekében, hogy védjék vásárlóikat számos biztonsági funkciót építenek be webáruházaikba. A honlapon szereplő nagy kártyacégek biztonsági logói (pl. MasterCard SecureCode) vagy egyéb titkosítások pl. SSL-kódok mindegyike arra utal, hogy az internetes kereskedő megtette a szükséges lépéseket a biztonságos netes vásárlás érdekében.
 • A kommunikáció titkosítását mutatja az URL címben a „https” és az oldal jobb alsó sarkában szereplő lakat ikon is vagy a bal alsó sarokban található kulcs ikon, melyekre kattintva megjelennek a biztonsági tanúsítványok.
 • Minden vásárlás alkalmával mentse el vagy nyomtassa ki megrendelését, annak fizetési visszaigazolását, a fizetéskor megadott adatokat, a megrendelt áru termékismertetőjét.
 • A webáruház szerződési feltételeit ajánlott elolvasni megrendeléskor, hiszen amennyiben minőségi problémák merülnének fel a megrendelt termék vagy szolgáltatás esetén hasznos, ha tudja, mennyi időn belül nyújthat be reklamációt, milyen feltételek mellett vonhatja vissza megrendelését, illetve mikor és hogyan kaphatja vissza a pénzét.

 

Banki átutalással történő fizetés a SimplePay rendszerben

 • Ezen fizetési mód választása esetén a vásárló közvetlenül az OTP Mobil Kft. számára utalja el a vásárlás ellenértékét.
 • Csak HUF-ban indított átutalási megbízásokat tud fogadni rendszerünk.
 • A szolgáltatás működése: Az ügyfél kiválasztja a banki átutalás fizetési lehetőséget a kereskedő webáruházában, a SimplePay e-mailben elküldi a vásárlónak az utalás részleteit. A vásárló kiegyenlíti tartozását banki átutalás segítségével a saját e-banki felületén. Az utalás megérkeztéről a SimplePay azonnal értesíti a Kereskedőt, aki teljesíti a megrendelést.


Adattovábbítási nyilatkozat

SIMPLEPAY
Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a SASPLANT Kft. (1056 Budapest, Irányi utca 15. fszt.) adatkezelő által a https://sasplant.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff


Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok

Webáruház Tulajdonos oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben – kizárólag Webáruház Tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet. Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló szöveges, grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja.

Altalános felelősség korlátozás

Webáruház Tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. Webáruház Tulajdonos oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra – melyekkel kapcsolatban Webáruház Tulajdonos a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Kockázat

Webáruház Tulajdonos szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Webáruház Tulajdonost semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki – kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Tájékoztatjuk, hogy Webáruház Tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!


Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Kiszállítás belső kerületekben 1800 Ft (1417 Ft + ÁFA) | 8-16 óra között vállaljuk a kiszállítást kizárólag Budapesten.
Belső kerületek: I., II., III., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII., XIV.,

Kiszállítás külső kerületekben 2800 Ft (2205 Ft + ÁFA) | 8-16 óra között vállaljuk a kiszállítást kizárólag Budapesten.
Külső kerületek: IV., X., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII.

Kiszállítás Agglomerációba 5500 Ft (4331 Ft + ÁFA)| 8 és 16 óra között vállaljuk a kiszállítást.
Agglomeráció: Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Budakalász, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kistarcsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Solymár, Szigetszentmiklós, Üröm.
A szállítások idejét nincs módunkban percre pontosan teljesíteni. Az Ön által meghatározott kézbesítési időponttól 1-2 órás eltérés lehetséges.

Kiszállítás 16 óráig aznapi megrendeléssel: a szállítási költség + 3500 Ft.

Rövid határidő esetén mindenképpen telefonálj rendelés előtt!


Webshop